Gospelkoors Say Yes https://gospelkoorsayyes.nl Gospel vanuit het hart Thu, 13 Dec 2018 08:42:42 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 80728187 Say Yes treedt op om de feesttent in Geesteren https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-treedt-op-om-de-feesttent-in-geesteren/ https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-treedt-op-om-de-feesttent-in-geesteren/#respond Wed, 11 Jul 2018 08:51:50 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-treedt-op-om-de-feesttent-in-geesteren/ We hebben opgetreden in de feesttent in Geesteren! Wat een spetterend optreden te worden! Wat een mooie locatie, we hebben genoten #ovgeesteren #leukstedorp #leukste koor.

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-treedt-op-om-de-feesttent-in-geesteren/feed/ 0 1108
Say Yes zingt in Pinksterdienst https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-zingt-in-pinksterdienst/ https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-zingt-in-pinksterdienst/#respond Mon, 07 May 2018 12:46:21 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/?p=1018

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/say-yes-zingt-in-pinksterdienst/feed/ 0 1018
Gospelkoor Say Yes verrast Sunshine Corner met 2150 euro https://gospelkoorsayyes.nl/gospelkoor-say-yes-verrast-sunshine-corner-met-2150-euro/ https://gospelkoorsayyes.nl/gospelkoor-say-yes-verrast-sunshine-corner-met-2150-euro/#respond Sat, 24 Jun 2017 08:09:59 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/gospelkoor-say-yes-verrast-sunshine-corner-met-2150-euro/ Gospelkoor Say Yes uit Zwartebroek heeft het Jubileumjaar afgesloten met een BBQ en overhandigde Johanna en Piet Koster een cheque. Johanna is een lid van het koor en in dit derde lustrumjaar heeft Say Yes geld bij elkaar gebracht om het doel wat zij behartigd te steunen. Johanna en Piet Koster reizen dit jaar af naar de Filipijnen om met een van hun adoptie kinderen de biologische ouders te ontmoeten. Ook zullen zij daar het bedrag van 2150 euro overhandigen aan de stichting “Sunshine Corner”. Deze stichting vangt straatkinderen op om die verder op te laten groeien in een stabiele en vertrouwde omgeving. Door diverse acties van dit afgelopen jaar, zoals de Lentefair, een loterij en het Bikingdinner hebben de leden van dit koor geld bijeen gebracht om het jubileumjaar te bezegelen met een spetterend jubileumconcert. Met de opbrengst van deze acties en de steun van een gift uit het Rabofonds kon dit concert op 10 juni j.l plaatsvinden. Het is voor Say Yes gebruikelijk om met ieder lustrum een goed doel te steunen, dat was ditmaal Sunshine Corner.
Sunshine Corner is een project dat bestaat uit twee huizen voor jongens en twee huizen voor meisjes. Daarnaast is er een hoofdgebouw voor het kantoor, directie, staf en maatschappelijk werk.
Hoofddoel is de opvang van straatkinderen. In elk huis kunnen 12 kinderen worden opgevangen. Dit werkt anders als een internaat; het werkt als een gezinsvervangend thuis. Elk huis wordt geleid door een Filippijns echtpaar, die natuurlijk zelf ook kinderen hebben.
Naast de huisouders worden de kinderen begeleid door een maatschappelijk werkster, die in vaste dienst is. Daarnaast houdt de directrice, die zelf een volledig bevoegd maatschappelijk werkster is, toezicht.
Alle kinderen moeten naar school, want met een diploma kunnen ze later gemakkelijker een baan krijgen. De kinderen mogen net zo lang blijven tot ze hun studie afgerond hebben. Of dit nu een vakopleiding of zelfs een universitaire studie betreft maakt niet uit.
Sunshine Corner is een christelijk project. Alle medewerkers zijn christelijk en de kinderen wordt natuurlijk hierover verteld. Het is gewoonte om ’s zondags naar de kerk te gaan.

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/gospelkoor-say-yes-verrast-sunshine-corner-met-2150-euro/feed/ 0 1000
Jubileum concert daverend feest https://gospelkoorsayyes.nl/jubileum-concert-daverend-feest/ https://gospelkoorsayyes.nl/jubileum-concert-daverend-feest/#respond Mon, 12 Jun 2017 12:25:36 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/?p=838 Afgelopen zaterdag gaven wij het Jublieum concert voor het 15-jarig bestaan. Wat was het een ongelooflijk mooie avond wat een feest een échte avond van  Total Praise voor Hem.
Wij als koor hebben genoten en ook het publiek genoot zichtbaar. We willen iedereen bedanken voor het meevieren van dit enorme feest. Een speciaal dankwoord aan onze Dirigent Wilma Bouwman, The Johnson All Star Gospelband en de foto en videograaf en de mannen van het licht en geluid.

Hieronder een foto impressie:

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/jubileum-concert-daverend-feest/feed/ 0 838
Workshop Chesron Ledes groot succes https://gospelkoorsayyes.nl/workshop-chesron-ledes-groot-succes/ https://gospelkoorsayyes.nl/workshop-chesron-ledes-groot-succes/#respond Mon, 12 Jun 2017 12:08:21 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/?p=814 Afgelopen zaterdag 10 juni hebben we voorafgaand aan ons Jubileum concert een workshop gehad van Chesron Ledes. Daar hebben we veel van geleerd!  Bedankt Chesron!
website Chesron Ledes

En het was natuurlijk super gaaf! Hieronder een foto impressie.

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/workshop-chesron-ledes-groot-succes/feed/ 0 814
Artsen enthousiast over uit Amerika overgewaaid “Biking Dinner” https://gospelkoorsayyes.nl/artsen-enthousiast-over-uit-amerika-overgewaaid-biking-dinner/ https://gospelkoorsayyes.nl/artsen-enthousiast-over-uit-amerika-overgewaaid-biking-dinner/#respond Fri, 28 Apr 2017 13:55:55 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/?p=796 Terschuur – door onze correspondent F. ietsenmaker

Sinds April dit jaar vinden ook in ons land de eerste Biking Dinners plaats. Deze uit Amerika overgewaaide activiteit is een niet alleen een groot succes, artsen in heel Nederland zijn ook te spreken over de positieve invloed op de gezondheid van de deelnemers. 

Door eten te combineren met bewegen komt de spijsvertering direct opgang. De enzymen vertonen een veel actievere bewegingen wat weer een positief effect heeft op de verbranding en de stoelgang.

Het effect op de lange termijn is nog niet gemeten maar artsen zijn overtuigd dat dit positieve effect nóg groter is.

Het Biking Dinner is door trendwachters  N. van Koerten en T. van Koerten-Buitenhuis naar Nederland gehaald en is echt een aanwinst in het actief/culturele landschap. 

Uw kans om een biking dinner te ervaren is op 20 mei 2017, dan organiseert Gospelkoor Say Yes een van de eerste Biking Dinners in Nederland. 

Schroom niet en geef je snel op via info@gospelkoorsayyes.nl of klik hier en ga naar de website en vul het formulier in.

Ik zou het wel weten….! 

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/artsen-enthousiast-over-uit-amerika-overgewaaid-biking-dinner/feed/ 0 796
Lente Fair groot succes https://gospelkoorsayyes.nl/lente-fair-groot-succes/ https://gospelkoorsayyes.nl/lente-fair-groot-succes/#respond Sun, 02 Apr 2017 10:52:30 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/lente-fair-groot-succes/ Gisteren heeft de lente Fair van Say Yes plaatsgevonden. Het was groot succes! Mede dankzij u! We willen iedereen bedanken die op wat voor een manier dan ook een bijdrage geleverd heeft. 
Zoals te lezen in onze vorige berichten zijn er nu meer gelukkige mensen op deze aarde én is de kans dat we in de omgeving een miljonair rijker zijn aanzienlijk gestegen.
Onze volgende actie is het uit Amerika over gewaaide Biking diner! Houdt onze website en Facebook in de gaten voor dit unieke event.  Inschrijven? INSCHRIJVEN KLIK HIER

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/lente-fair-groot-succes/feed/ 0 784
Start Lente Fair  https://gospelkoorsayyes.nl/start-lente-fair/ https://gospelkoorsayyes.nl/start-lente-fair/#respond Sat, 01 Apr 2017 07:46:34 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/start-lente-fair/ Over 25 minuten gaan we starten!

Van harte welkom van 10:00-15:00! 

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/start-lente-fair/feed/ 0 774
Miljonair worden? Zo maakt u méér kans https://gospelkoorsayyes.nl/miljonair-worden-zo-maakt-u-meer-kans/ https://gospelkoorsayyes.nl/miljonair-worden-zo-maakt-u-meer-kans/#respond Tue, 21 Mar 2017 18:29:44 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/?p=763 De kans om miljonair te worden, wordt aanzienlijk groter als je een Lente Fair met verkoop van 2de hands spullen bezoekt. Onderzoekers van de onderzoeksbureau Visser&Glind hebben jaren aan dit onderzoek gewerkt en komen tot deze conclusie. Het lijkt misschien niet logisch maar de achterliggende logica is er één van hele logische stappen en logische gevolgen van die stappen.

” Logica van Visser & Glind”

1. Als u naar een dergelijke lente-fair gaat  dan is de kans groot dat uw iets koopt.

2. Als u iets koopt dan is de kans groter dat u iets koopt wat 2de hands is.

3. Als u iets 2de hands koopt dan is de kans groter dat het een antiek stuk blijkt te zijn.

4. Als het antiek blijkt te zijn is de kans groter dat het veel waard is.

5. Als het veel waard lijkt te zijn is de kans groter dat u naar Kunst en Kitch gaat en dat daar aangekomen het stuk miljoenen waard blijkt te zijn.

6. Als het miljoenen waard is verkoopt u het stuk direct en zo wordt u miljonair.

Dus de kans dat u Miljonair wordt is groter als u naar een lente fair gaat, dan als u niet gaat maar dat is logisch aldus Visser & Glind.  Lente Fair – Miljonair het rijmt niet voor niets.

SAY YES LENTE FAIR 1 APRIL 

GEREFORMEERDE KERK ZWARTEBROEK

PLANTANENSTRAAT 1

10:00 tot 14:00

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/miljonair-worden-zo-maakt-u-meer-kans/feed/ 0 763
Bezoekers Lente Fair gelukkiger door het leven https://gospelkoorsayyes.nl/bezoekers-lente-fair-gelukkiger-door-het-leven/ https://gospelkoorsayyes.nl/bezoekers-lente-fair-gelukkiger-door-het-leven/#respond Fri, 17 Mar 2017 19:44:35 +0000 https://gospelkoorsayyes.nl/?p=756 Uit zeer betrouwbaar onderzoek is gebleken dat mensen die een lente fair bezoeken gelukkiger door het leven gaan. Het is een recent onderzoek gedaan aan de universiteit van “Bouwman” . Het wijst uit dat een lente fair het creatieve gedeelte van de hersenen aanspreekt. In de aanloop naar en tijdens het bezoek aan een lente-fair komt dopamine vrij dat geeft je een gelukkig gevoel. Ga je zo de lente in dan heb je zeker een goede zomer.  Onderzoeker SA. Yes. raadt daarom aan om elke kans op zo’n gelukzalig gevoel aan te grijpen daar het ten goede komt aan ieders gezondheid. Op zeer korte termijn doet zich een mooie kans voor op 1 april organiseert Gospelkoor SAY YES namelijk een lente-fair in Zwartebroek, een mooie gelegenheid om de proef op de som te nemen. Een kans die u niet voorbij mag laten gaan.

SAY YES LENTE FAIR 1 APRIL 

GEREFORMEERDE KERK ZWARTEBROEK

PLANTANENSTRAAT 1

10:00 tot 14:00

Klik hier voor meer informatie

(Bron: JA ZEG)

]]>
https://gospelkoorsayyes.nl/bezoekers-lente-fair-gelukkiger-door-het-leven/feed/ 0 756